Ünlü Annelerin Gözünden Çocukları - Son Dakika
Magazin

Ünlü Annelerin Gözünden Çocukları

Ünlü Annelerin Gözünden Çocukları

Zeynep Ilıcalı, Ayşe Kucuroğlu ve Bennu Yıldırımlar; Altınbaş Life dergisine, çocuklarını ve anne olmanın yaşattığı mutluluğu anlattı.

12.05.2013 06:02  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BENNU YILDIRIMLAR

ANNELİK DUYGUSU BENCE KURU BİR ÇİÇEĞİ SULAMAKTIR

Anne-çocuk ilişkisinde dostluğa inanıyorum ancak kızım Ada'nın arkadaşı yaşında değilim ve annesi olduğumu hissetmesi gerektiğini düşünüyorum. Ada bu dengeyi kurabilen bir çocuk.

Anne olunca insan daha da çoğalıyor. Artık tek başına olmadığının farkına varıyor önce. Annelik duygusu insanın içinde var bence. Gittiğim bir yerde bir çiçeği kuru görürsem sularım hemen, kuru kalmasına dayanamam; annelik duygusu budur bence.

ZEYNEP ILICALI

KIZ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK BÜYÜK ŞANS

Leyla doğduğunda 28 yaşındaydım. Anne olmak için ideal bir yaştı, hele ikinci çocuğu da düşünüyorsanız. Annelik kadının doğasında, ruhunun derinliklerinde var bence.

RAHAT BİR ANEYİM

İlk çocuğumun erkek olmasını istemiştim aslında ama Leyla'yı görünce "İyi ki kızım olmuş" dedim. İkinci hamileliğimde "Bu seferki erkek mi?" diye düşündüm ama o da kız oldu. Şimdi düşünüyorum da; bir anne için iki kız çocuğa sahip olmak çok büyük bir şans, çocukların birbirleri için de...

Çocuklarımla çocuk olmayı çok seviyorum. Evhamlı bir anne olmayacağıma dair kendime söz vermiştim. Daha rahat, çocuklarıyla arkadaş gibi olan bir anne olmayı amaçladım.

AYŞE KUCUROĞLU

ARALARINA GİREN KÖTÜ OLUYOR

Kendimi çocuklu bir kadın olarak düşünmezken, şu an beş çocuğum var. İyi ki de varlar; onlarla çok mutluyum.

Çocuklar sürekli kavga ediyor ama biz araya girmeye kalktığımızda hemen birbirlerini korumaya başlıyorlar; bu sefer biz kötü oluyoruz. Bütün kardeşler bir arada olursa, onları hiçbir şey durduramaz. Evde çoğunluk ne isterse o yapılıyor.

KIZ ÇOCUK AYRICALIKLI

Kız çocuk büyütmek güzel ve ayrıcalıklı bir şey. Biliyorum ki; Suna ve Selma hayat boyu yanımda olacak. Erkeklere pek güvenmiyorum; belli bir yaştan sonra çekip gitme ihtimalleri yüksek. Biz de iki kız kardeşiz ve sürekli annemizin yanındayız.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Annelerin Gözünden Çocukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement