Ünlülerin İlişkileri Ciddileşti - Son Dakika
Magazin

Ünlülerin İlişkileri Ciddileşti

Ünlülerin İlişkileri Ciddileşti

Hollywood'un dört bekar ismi, sevgilileriyle ilişkilerini bir sonraki adıma taşıyor.

23.10.2011 01:00

EVA MENDES

Sekiz yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra 'The Place Beyond The Pines' isimli filmin setinde tanıştığı Ryan Gosling (30) ile bir beraberliğe başlayan Eva Mendes (37), sevgilisiyle aynı eve taşınma kararı aldı. İki ünlü oyuncu da, bu ilişkide aradıkları huzur ve mutluluğu bulduklarını söylüyor.

LADY GAGA

Henüz dünya çapında tanınan bir yıldız olmadan evvel işletmeci Lüc Carl (31) ile tanışan Lady Gaga (26), yıllardır sevgilisiyle fırtınalı bir ilişki yaşıyor. Sık sık ayrılsalar da birbirlerinden tamamen kopamayan sevgililer, geçtiğimiz günlerde birlikte yaşama kararı aldı. Gaga'nın dostları bu karar hakkında, "Belki birlikte yaşamak ikisine de iyi gelir" diyor.

DREW BARRYMORE

Genç oyuncu Will Kopelman (34) ile altı aydır birlikte olan Drew Barrymore (37), uzun zamandır aradığı mutluluğu kendisi gibi oyuncu olan sevgilisinde bulduğunu söylüyor. Barrymore, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Kısa süre içinde düğünümüz için plan yapmaya başlayacağız. İkimiz de birlikte olmaktan çok mutluyuz" dedi.

JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston (42) ve kendisi gibi oyuncu olan Justin Theroux (40); hızlı başlayan aşklarını, evlilik ve bir çocukla taçlandırma kararı aldı. Aniston, dostlarına birlikte yaşamalarının Theroux'ya daha çok bağlanmasını sağladığını söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlülerin İlişkileri Ciddileşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement