Yabani... SOKAKLARDA HAYAT MÜCADELESİ VEREN 4 ÇOCUĞUN HİKAYESİ! - Son Dakika
Magazin

Yabani... SOKAKLARDA HAYAT MÜCADELESİ VEREN 4 ÇOCUĞUN HİKAYESİ!

Yabani... SOKAKLARDA HAYAT MÜCADELESİ VEREN 4 ÇOCUĞUN HİKAYESİ!

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00' de 1. bölümüyle Fox TV'de...

11.09.2023 16:21

Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut'la kendine bir aile kurmuştur.

Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir.

Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar. Tek dertleri Umut'un tedavisidir. Umut'un yürüyebilmesi için "Mucize Doktor" diye reklamı yapılan yabancı bir doktora umut bağlamışlardır.

Ancak bu doktor yılda bir kez Türkiye'ye gelmekte ve sadece o gün sınırlı sayıda hasta görmektedir. ve muayene ücreti bu çocukların hayatlarında bir arada görmedikleri bir meblağdır.

Yaman kağıt toplamaya çıktığı rutin bir günün sonunda Rüya ve Alaz'la karşılaşır ve kendini tuhaf bir yolculuğun içinde bulur.

Bu iki şımarık gence yardım etmek üzere girdiği bu küçük maceranın onu kayıp çocukluğuna kadar götüreceğinden habersizdir henüz…

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Yabani... SOKAKLARDA HAYAT MÜCADELESİ VEREN 4 ÇOCUĞUN HİKAYESİ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement