Güzel Çirkin Dizisiyle İlgili Sürpriz Gelişme - Son Dakika
Magazin

Güzel Çirkin Dizisiyle İlgili Sürpriz Gelişme

Güzel Çirkin Dizisiyle İlgili Sürpriz Gelişme

Kanal D ekranlarında yayınlanan Naz Elmas ve Ali Sunal'ın başrolünde oynadığı Güzel Çirkin dizisi yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.

25.09.2013 00:14  Güncelleme: 08:14

Kanal D'nin yaz sezonunda başlattığı Güzel Çirkin dizisi reytinglerde kanal yönetiminin istediği oranlara ulaşamayınca final kararı aldı.

Dizinin başrol oyuncusu Ali Sunal, final yapan dizisinin ardından Twitter'dan yaptığı yorumla Güzel Çirkin'in başka bir kanalda izleyicilerle bulaşabileceğini ima etti.

Ali Sunal, "Güzel Çirkin'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Bu akşam final bölümünü kalabalık seyredelim görkemli bir final olsun. Kim bilir belki yine buluşuruz. Olmazsa da canımız sağolsun artık başka işlerde buluşmak dileğiyle. Güzel Çirkin'in bitmesi kanalın kararıdır yöneticileri çok değerli insanlar bir bildikleri vardır. Saygı duyuyoruz. Umarım Murat komiserle yollarımız yine kesişir" dedi.

UCU AÇIK FİNAL

Dizinin final bölümünde ise Nazlı, Murat ve Şenol'un bulunduğu binada patlama oldu. Nazlı, Murat ve Şenol'un patlamadan kurtulup kurtulamadığı anlaşılamadı. Güzel Çirkin'in final bölümü ucu açık bırakıldı. Ucu açık final sonrasında dizinin sevenleri, ilerleyen günlerde Güzel Çirkin'in başka bir kanalda yayınlanmasını haberini beklemeye başladılar.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Güzel Çirkin Dizisiyle İlgili Sürpriz Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement