Yetenekli Pamela - Son Dakika
Magazin

Yetenekli Pamela

Yetenekli Pamela

Pamela Anderson, yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmiyor.

23.01.2013 06:03  Güncelleme: 09:53

Baywatch-Sahil Güvenlik' dizisiyle üne kavuşan Pamela Anderson, yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmiyor.

Anderson, önceki gün Danimarka'da yayınlanan 'Buzda Dans' yarışmasına konuk olarak katıldı. Hünerli bir şekilde dans figürlerini sergileyen Anderson, 45 yaşında olduğunu hatırlatıp "Daha hayatın ortasında bile değilim. Yapacak çok şey var" dedi.

ŞOV İÇİN HAFTALARDIR EĞİTİM ALIYORDU

Haftalardır eğitim alan Anderson, Hollanda'da yayınlanan 'Dans On Ice' adlı yarışmada buz üstünde dans etti. 45 yaşındaki Anderson'a Matt Evers eşlik etti. Anderson, "Uzun süredir eğitim alıyorum, çok mutluyum" dedi.

Pamela Anderson, daha önce benzeri İngiltere'de gerçekleşen yarışmada ise elenmiş ve bir daha böyle bir yarışmaya katılmak istemediğini açıklamıştı.

Yarışmada performansı ile beğeni toplayan Anderson, daha sonra başkent Amsterdam'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek Hermitage Müzesi'ni gezdi.

ALKOLLE BAŞI BELADA

Bu arada ünlü model ve oyuncunun başı alkolle büyük dertte. Daha önce de defalarca aldığı fazla alkol yüzünden rezil olan Anderson, geçtiğimiz gün gittiği gece kulübünde de alkolü fazla kaçırmış ve çevredekilere rezil olmuştu. Alkolü abarttığı açıkça ortada olan Pamela, dağınık halleriyle görenleri şaşırtmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yetenekli Pamela - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement