Canlı Yayında Sunucuyu Yalvartan Kavga - Son Dakika
Medya

Canlı Yayında Sunucuyu Yalvartan Kavga

Canlı Yayında Sunucuyu Yalvartan Kavga

TV 8 ekranları canlı yayında spikeri yalvartacak kadar büyük bir kavgaya sahne oldu.

05.06.2012 11:25  Güncelleme: 11:26

TV 8 ekranları günün en hararetli tartışmalarından birine sahne oldu. Gökmen Karadağ'ın modere ettiği programda karşı karşıya gelen eski CHP milletvekili Avukat Şahin Mengü ile emeki Başsavcı Reşat Petek canlı yayında birbirine girdi, suçlamalar havada uçuştu.

Hükümetin gündemindeki CMK değişikliği ve 250. madde tartışmasını yorumlayan Reşat Petek, değişikliğe şiddetle karşı çıkarken Özel Yetkili Mahkemeler'in mutlaka korunması gerektiğini söyledi. Darbe tehlikesinin özel yetkili yargı kurumlarını hayati kıldığını savunan Petek, programdaki diğer konuk Şahin Mengü'ne "sen" diye hitap edince ortalık karıştı. Petek'e sert tepki gösteren Mengü'nün öfkesi bitmek bilmeyince Petek da kavgaya dahil oldu ve gerilim iyice tırmandı.

Karşılıklı olarak sert ifadelerin kullanıldığı polemik, moderatör Gökmen Karadağ'ın sayısız ricasına rağmen devam etti. Kavganın uzaması üzerine çaresiz kalan Karadağ adeta yalvarmak zorunda kaldı. Konuklarını sakinleştirmek için yoğun çaba sarfeden Karadağ programa güçlükle devam edebildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Canlı Yayında Sunucuyu Yalvartan Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement