2013 Skoda Superb Teknik Bilgiler ve Resimler - Son Dakika
Otomobil

2013 Skoda Superb Teknik Bilgiler ve Resimler

2013 Skoda Superb Teknik Bilgiler ve Resimler

03.04.2013 16:00

Skoda bu sene gerçekleşecek olan 2013 Şangay Otomobil Fuarında tanıtacağı makyajlı 2013 Skoda Superb 'nin detayları ve resimlerini yayınladı.

Nissan ayının ikinci yarısında duyurusunu yapmayı planladıkları makyajlı 2013 Superb, mütevazi sayılabilecek güncellemeler ile karşımıza geliyor. Kaput ve ızgara bölümü de dahil olmak üzere ön yüz ve A-sütununda ufak değişiklikler yapılmış.

Skoda'nın yeni logosu ve ince değişiklikler yapılan ön tampon ve sis farları, LED gündüz farlarının da dahil edilen bi-xenon farların yanı sıra 2013 Superb, 16 ile 18 arasında beyaz ve metalik gri renklerinde çeşitli jant seçenekleri birlikte sunuluyor. Dış tasarımda son olarak arka bölüme el atan firma, LED stop lambaları ve yeniden bagaj kapağı ve tampon elden geçirilmiş.

2013 Skoda Superb 'nin iç tasarımı mevcut kasanın üstüne ekleme yaparak, oldukça kaliteli hale getirilmiş. Yeni kaplamalar, yeni direksiyon simidinin yanında Superb'nin en üst seviyesi olan Laurin & Klement versiyonunda yeni kahverengi ve bej renk kombinasyonu tercih edilebiliyor.

Start-stop teknolojisi sunmaya başlayan Skoda bu sayede yakıt tüketiminde yüzde 19 yakıt tüketimi sağlanmış. 2013 Skoda Superb 1.4 litre hacimli TSI motoru 125 beygir güç üretirken dizel versiyonu 2.0 litre hacimli TDI turbo ise 140 beygir ve 170 beygir seçenekleri ile birlikte sunuluyor.

Yeni kasa makyajlı Skoda Superb gerek arka koltukla oturan yolcular için gerekse bagaj hacmi ile oldukça geniş alanlar sunuluyor. Panoramik cam tavan, otomatik park asistanı ve 30 Gb hard disk ile birlikte gelen 6.5 dokunmatik bilgi sistemi standart donanımlar içerisinde bulunuyor. Güvenlik olarak üç noktadan emniyet kemeri, ABS, ESP ve dokuz hava yastığı standart donanımda bulunurken ekstra ücret karşılığında lastik basınç kontrol sistemi, yokuş destek ve adaptif far sipariş edebiliyor.

Makyajlanan 2013 Skoda Superb bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren satışına başlanacak.

Kaynak: Modifiyem.com

Son Dakika Otomobil 2013 Skoda Superb Teknik Bilgiler ve Resimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement