Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi - Son Dakika
Otomobil

Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi

Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi

Hyundai, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak için myHyundai Türkiye adını verdiği yeni bir uygulama geliştirdi. Mobil uygulama ile seçilen Hyundai Yetkili Satıcısı'yla görüntülü görüşme yapılabiliyor, servis randevusu planlanabiliyor ve yol yardım hizmeti alınabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar marka ortaklıkları ile indirim fırsatlarından da yararlanabiliyor. Uygulama, sahip olunan araç hakkında tüm bilgilere erişim sağlarken önceki bakım randevuları hakkında da genel bir bakış sunuyor. myHyundai Türkiye, bir Hyundai modeli satın alma ile ilgili her şeyi daha kolay hale getiriyor ve dileyen herkes Hyundai dünyası hakkında detaylı bilgi almak için bu uygulamadan faydalanabiliyor.

14.10.2023 12:16

Hyundai, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak için myHyundai Türkiye adını verdiği yeni bir uygulama geliştirdi.

Mobil uygulama ile seçilen Hyundai Yetkili Satıcısı'yla görüntülü görüşme yapılabiliyor ve servis randevusu planlanabiliyor. Aynı zamanda, gerektiğinde en hızlı şekilde yol yardım hizmeti de alınabiliyor. Kullanıcılar, marka ortaklıkları ile indirim fırsatlarından da yararlanabiliyor. Uygulama ile sahip olunan araç hakkında ihtiyaç duyulan tüm bilgilere tek bir yerden erişebilirken aracın önceki bakım randevuları hakkında da genel bir bakış sunuyor.

Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi

Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi

>

myHyundai Türkiye, bir Hyundai modeli satın alma ile ilgili her şeyi daha kolay hale getiriyor. Modeller hakkında gerekli bilgilere anında ulaşılırken online rezervasyon, test sürüşü talebi ve online kredi başvurusunda da bulunulabiliyor. Bu uygulamayı kullanmak için sadece Hyundai sahibi olmaya da gerek yok. Dileyen herkes Hyundai dünyası hakkında detaylı bilgi almak için bu uygulamadan faydalanabiliyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Hyundai, myHyundai Türkiye adlı yeni bir uygulama geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement