AK Parti Aday Adayı Demirhan, STK'ları Temayüle Davet Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Aday Adayı Demirhan, STK'ları Temayüle Davet Etti

AK Parti Aday Adayı Demirhan, STK\'ları Temayüle Davet Etti

AK Parti Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan'dan tüm STK'lara oy kullanma çağrısı.

23.03.2015 08:00

Demirhan'dan STK'lara "Oyunuzu kullanın" çağrısı.

AK Parti Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, bugün yapılacak olan STK temayül yoklamasına, tüm sivil kurumları oy kullanmaya davet etti.

Demirhan yaptığı yazılı açıklamada; " Partimizin almış olduğu karar gereği bugün ilimizde bulunan Sivil toplum örgütleri, cemiyetler, vakıf ve dernek yöneticileri mecliste görmek istedikleri adaylara oy vererek bir bakıma temayül yapacak.

Ben kişisel olarak her zaman STK'ların toplumdaki önemini bilen ve sürekli onlarla iç içe yaşayan biri olarak kendilerini oy kullanmaya davet ediyorum.

Çünkü şuna inanıyorum ki; buradan çıkacak olan sonuç, gerçekten parti genel merkezinde aday belirlemede önemli oranda etkili olacaktır. Seçim çalışmalarına başladığım ilk günden bugüne kadar bir çok Sivil toplum kuruluşumuzla bir araya geldim. Sorunlarını, istek ve taleplerini dinledim. İnşallah STK'larımızda şahsıma teveccüh gösterip beni adaylar arasında göstereceklerdir. Oy kullanacak olan tüm STK üyelerini gerçekten görmek istedikleri ve Batmanımıza hizmet edebileceklerine inandıkları isimleri yazarak genel merkez yöneticilerimize mesajlarını vermelerini bekliyoruz. Bugün yapılacak olan temayül sonuçlarının şimdiden partimize ve aday adaylarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, tüm adaylarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika AK Parti Aday Adayı Demirhan, STK'ları Temayüle Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement