AK Parti Genel Merkezi Mustafa Köse ile Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Merkezi Mustafa Köse ile Devam Etmek İstiyor

AK Parti Genel Merkezi Mustafa Köse ile Devam Etmek İstiyor

AK Parti Antalya Koordinatörü ve Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Genel Merkez olarak İl Başkanı Mustafa Köse ile yola devam etmek gayreti içinde olduklarını söyledi.

08.04.2012 13:10

AK Parti Antalya Koordinatörü ve Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Genel Merkez olarak İl Başkanı Mustafa Köse ile yola devam etmek gayreti içinde olduklarını söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından Rixos Downtown Hotel'de kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Sadık Badak, Hüseyin Samani,

Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve teşkilat üyelerinin yanı sıra AK Parti Antalya Koordinatörü ve Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı katıldı. Toplantıda konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti olarak teşkilatlanmaya büyük önem

verdiklerini söyledi. Partilerinin mahalle ve köylere kadar geniş bir teşkilat yapısı olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Teşkilatların sayesinde halkımızın sorunlarını öğreniyor ve çözüm üretmek için uğraşıyoruz. Teşkilat vatandaş ile hükümet arasında bir köprüdür. Bugün sorunsuz ve başarılı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyorsak bunu teşkilatlarımıza borçluyuz. Birlik ve beraberliğin faydasını çok gördük. İki başarılı referandum yaptık. İnşallah Anayasayı da yapacağız. Her seçimden oyumuzu yükselterek

çıktık. İki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi için biz gerekeni yapacağız. Teşkilat önderliğinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Antalya Koordinatörü ve Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, siyasetin olmazsa olmazının vizyon olduğunu belirterek, diğer bir öğenin ise dert edinmek olduğuna vurgu yaptı. AK Parti'nin milletin her derdini kendisine dert edindiğini ifade eden Kabakçı, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti bir ağacın sadece kökünü değil, dalını, meyvesini insanı da hiçbir ayrım yapmadan etnik kökenini ve inancını ayırmadan kucaklamaktadır. İlçe başkanları bizim için bir değerdir. İl başkanı da ayrı bir değerdir. Ben, 10

farklı ilde koordinatörlük yaptım ama hiçbirinde bir başkanından bu kadar övgü ile bahsedildiğini duymadım. Genel Merkez olarak Mustafa Köse ile yola devam etmek gayreti içindeyiz. Tabi başka rakipte varsa onlara da işte ' Er Meydanı' deriz. Ondan beklediğimiz; kimseyi kenarda bırakmadan, herkesi kucaklayan bir yapıda olmasını istiyoruz. Bırakın insanları Antalya'nın kedileri bile bize ait. Herkesi AK Parti'ye davet ediyorum. Mustafa Köse'yi de il başkanı adayı olarak ilan etmekten onur duyuyorum"

AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül ise AK Parti'nin girdiği her seçimden yükselerek çıktığını hatırlattı. Siyasette, lider ve teşkilat unsurunun önemli olduğuna vurgu yapan Gönül, şöyle konuştu: "Teşkilat olmadan fikriyat gerçekleşemez. Teşkilatları iyi olan partiler her zaman ileriye gitmiştir"

ANTALYA AK PARTİ'NİN OLACAK

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Biz birlikte Antalya'yız" diyerek, bütün unsurlarla bir güç olduklarının altını çizdi. Antalya'da birlik beraberlik, kardeşlik ve samimiyet olduğunu ifade eden Köse, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün ilçelerde doğuyu bulma adına istişareler yaptık. Bu birliktelik ve kardeşlik devam ettiği sürece Türkiye'de yarınlar, bugünlerden daha iyi olacak. Antalya'da da yarınlar, bugünlerden daha iyi olacak. İnşallah Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti'nin olacaktır"

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Merkezi Mustafa Köse ile Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement