Ak Partili Turhan: "Demokrasi Bayramı Kutlu Olsun" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Turhan: "Demokrasi Bayramı Kutlu Olsun"

Ak Partili Turhan: "Demokrasi Bayramı Kutlu Olsun"

1 Kasım genel seçim sonuçlarının belli olmasının ardından, İzmir’deki kutlamalara katılan AK Parti İzmir 2. Bölge 2. sıradan resmi olmayan sonuçlara göre, milletvekili seçilen Borsa İstanbul eski Başkanı İbrahim Turhan, “Tüm milletimizin demokrasi bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

01.11.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım genel seçim sonuçlarının belli olmasının ardından, İzmir'deki kutlamalara katılan AK Parti İzmir 2. Bölge 2. sıradan resmi olmayan sonuçlara göre, milletvekili seçilen Borsa İstanbul eski Başkanı İbrahim Turhan, "Tüm milletimizin demokrasi bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

Bugün yapılan seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre, İzmir'i TBMM'de temsil etmeye hak kazanan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, "Kampanya döneminde yaptığımız taahhütleri süratle hayata geçirip Türkiye'yi istikrar içerisinde büyütecek ve milletimizin refahını arttıracak girişimlerde bulunacağız" dedi.

Bugünü dünyadaki tüm mazlumların 'Kurtuluş Bayramı' olarak ilan eden Turhan, "AK Parti hem yeni Türkiye'yi inşa etmek için yola çıkan, demokrasinin, millet iradesinin, lider Türkiye'nin habercisi, hem de dünyadaki tüm mazlumların sesidir. 'Dünya beşten büyüktür' diyen Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamızın liderliğinde dünyaya adalet, barış ve bölgemize de istikrar, refah getirecek siyasi bir harekettir" ifadelerini kullandı.

"Tek başına iş başına" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan AK Partili Turhan, "Milletimiz rekor bir katılımla ve rekor bir destekle AK Parti'yi tek başına iş başına getirdi. Biz kampanya döneminde yaptığımız taahhütleri süratle hayata geçirip Türkiye'yi istikrar içerisinde büyütecek ve milletimizin refahını arttıracak girişimlerde bulunacağız. Milletimiz müsterih olsun. AK Parti geliyor, istikrar ve refah geliyor" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Turhan: 'Demokrasi Bayramı Kutlu Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement