Bakan Akdağ: "15 Temmuz Ruhundan Kılıçdaroğlu Bir Şeyler Öğrenir Diye Umut Ediyorduk. Öğrenememiş,... - Son Dakika
Politika

Bakan Akdağ: "15 Temmuz Ruhundan Kılıçdaroğlu Bir Şeyler Öğrenir Diye Umut Ediyorduk. Öğrenememiş,...

Bakan Akdağ: "15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut ediyorduk. Öğrenememiş, maalesef öğrenememiş"ERZURUM - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde Erzurum'un Horasan ilçesinde miting düzenledi.

17.03.2017 13:49

Bakan Akdağ: "15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut ediyorduk. Öğrenememiş, maalesef öğrenememiş"

ERZURUM - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde Erzurum'un Horasan ilçesinde miting düzenledi. Halka hitap eden Bakan Akdağ, "15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut ediyorduk. Öğrenememiş, maalesef öğrenememiş." dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un ilçelerinde mitingler düzenleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Pasinler'in ardından Horasan'a geçti. Burada yoğun bir kalabalığa seslenen Bakan Akdağ, "Rabbim bizi bu millete hizmetkarlıktan ayırmasın" dedi.

Horasan'ın 16 Nisan da 'evet' diyeceğini kaydeden Bakan Akdağ, şöyle konuştu:

"Birileri bu millete yol göstermeye, birileri bu millete akıl vermeye çalıştılar, çalışıyorlar. Değerli kardeşlerim şimdi biz zaten Horasan'ın referandumda nasıl Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu biliyoruz. 15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut etmiştik öğrenememiş, maalesef öğrenememiş. Evet'e karşı çıkan politikacılar gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak. Bu millet sizin mani olmaya çalışmanızla fikrini değiştirmez. Bu Horasanlı çoktan kararını verdi. Boşuna uğraşıyorsunuz arkadaş."

Öte yandan Horasan'da düzenlenen mitinge katılan Saadet Partisi Horasan ilçe Başkanı Çetin Turan'da referandumda evet diyeceğini belirtti.

Bakan Akdağ: "15 Temmuz Ruhundan Kılıçdaroğlu Bir Şeyler Öğrenir Diye Umut Ediyorduk. Öğrenememiş,...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Akdağ: '15 Temmuz Ruhundan Kılıçdaroğlu Bir Şeyler Öğrenir Diye Umut Ediyorduk. Öğrenememiş,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement