Bakan Bekir Bozdağ, "Türkiye İsviçre'nin veya Terör Örgütlerinin Yaptıklarıyla Rotasını... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Bekir Bozdağ, "Türkiye İsviçre'nin veya Terör Örgütlerinin Yaptıklarıyla Rotasını...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bakan Bekir Bozdağ, "Türkiye İsviçre'nin veya terör örgütlerinin yaptıklarıyla rotasını değiştirecek ülke değildir" -"Avrupa adına üzücü olaylardan bir tanesini daha yaşadık.

Bakan Bekir Bozdağ, "Türkiye İsviçre'nin veya terör örgütlerinin yaptıklarıyla rotasını değiştirecek ülke değildir"

-"Avrupa adına üzücü olaylardan bir tanesini daha yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımızın resminin olduğu bir afiş ve o afişte de cumhurbaşkanımıza doğrultulmuş bir silah var. Bu olayın geldiği noktayı gösterilmesi açısından önemli ve bunlar İsviçre polisinin önünde yapılıyor."

-"Bu büyük bir yanlışlıktır. Avrupa değerlerinin maalesef İsviçre hükümeti tarafından yok edilmesidir. Türkiye'nin içişlerine müdahaledir de"

-"Terör bulunduğu her yerde zarar verir"

-"FETÖ terör örgütü kullanılma tarihi sona ermiştir"

Kaynak: İHA

Advertisement