Bakan Yılmaz: Kavgaya Giren Yumruk Alır - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz: Kavgaya Giren Yumruk Alır

Bakan Yılmaz: Kavgaya Giren Yumruk Alır

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sarkışla Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

15.04.2013 01:04  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz kentteki temaslarının ardından Şarkışla ilçesine geçti. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Bakan Yılmaz, burada yeni açılan bir tekstil işletmesini ziyaret etti. Bakan Yılmaz daha sonra Şarkışla Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek burada yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunup karanfil verdi.

Hastane ziyareti sonrasında Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Bakan Yılmaz burada eğitim gören öğrencilerle kısa süreli sohbet etti. Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra inşaatı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi'ni gezerek Şarkışla Belediye binasına geçti.

Seyfettin Soysal konferans salonunda ilçelilere hitap eden Bakan Yılmaz, barış sürecine değinerek, "Kavgaya giren yumruk alır. Eğer bir yumruk almak istemiyorsanız kavgaya girmemeniz lazım. Öldürdüğünüz insanların bu ülkenin vatandaşı olduklarını, onların annelerinin babalarının bu ülkenin bayrağıyla, birliğiyle, bütünlüğüyle hiçbir problemi olmadığını bilin. Dolayısıyla biz diyoruz ki; bu milli birlik ve kardeşlik projesine herkesin dört elle sahip çıkması lazım. Sorarım size; 3 bin tane terörist öldürmeyi ve bunun karşılığında 1 şehit vermeyi tercih eder misiniz? Ben ailemden bir tane şehit vermek istiyorum karşılığında da 3 bin terörist ölsün diyen var mı? Yok, hiç kimse olmaz. Çünkü bir insan bir alem. Bir masumu öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. İşte bizim bu kardeşlik projemizin esası tek bir tane daha şehit vermemektir. Yaptığımıza imanımız gibi inanıyoruz ki doğru yoldayız. Çünkü insanı yaşatmak istiyoruz. Bundan güzel bir amaç olur mu?" dedi.

Bakan Yılmaz daha sonra belediye binası içindeki kitap fuarının açılışını yaparak buradan 2 kitap satın aldı. Yılmaz ilçedeki ziyaretlerinin ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz: Kavgaya Giren Yumruk Alır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement