Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Ohal'de Terör Örgütleri ve Teröristler Dışında Hiçbir Vatandaşımızın... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Ohal'de Terör Örgütleri ve Teröristler Dışında Hiçbir Vatandaşımızın...

19.04.2018 11:03

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "OHAL'de terör örgütleri ve teröristler dışında hiçbir vatandaşımızın hayatında bugüne kadar değişiklik olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "OHAL'de terör örgütleri ve teröristler dışında hiçbir vatandaşımızın hayatında bugüne kadar değişiklik olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Herkes hak ve hürriyetlerini herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kullanabilmektedir. Sıkıntı yaşayanlar olduğunda bunun üzerine OHAL olsa da olmasa da gidecektir. O yüzden şimdiden seçim yenilgisine bahane arayışı olarak ben bunu görüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Bozdağ: 'Ohal'de Terör Örgütleri ve Teröristler Dışında Hiçbir Vatandaşımızın... - Son Dakika


Advertisement