CHP'den DEVA Partisi'nin seçim kararına yorum: Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir - Son Dakika
Politika

CHP'den DEVA Partisi'nin seçim kararına yorum: Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir

DEVA Partisi önümüzdeki seçimlere partisinin kendi adı ve logosuyla girme kararını aldı. Bu karar büyük yankı uyandırırken, karara ilişkin CHP'den de ilk yorum geldi. İttifakta herhangi bir sorun olmadığını ifade eden Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir. Seçimlere doğru ilerlerken bazı belirsizliklerin ortadan kalkması açısından kıymetlidir" dedi.

27.04.2022 15:45  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, önümüzdeki seçimlere partisinin kendi adı ve logosuyla girme kararını aldığını duyurdu. Ankara gündemine bomba gibi düşen karar sonrası akıllara "6'lı masa dağılıyor mu?" sorusu geldi. DEVA Partisi cephesinden ittifakta sorun olmadığına dair mesajlar gelirken, CHP'den seçim kararına ilişkin ilk yorum geldi.

CHP'Lİ ÖZEL: İTTİFAKTA BİR SORUN YOK

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ittifakta bir sorun olmadığının altını çizerken, "İttifak partileri ittifak içinde kendi logolarıyla yer alıyor. Şu ana kadar Millet İttifakı 4 partiden oluşuyor. 6'ya genişleme durumu var. 6'ya genişleyecek olursa da DEVA, kendi ismi ve logosuyla katılacağını ifade ediyor" diye konuştu. Özgür Özel'in açıklamaları şu şekilde;

"MİLLET İTTİFAKI 4 PARTİDEN OLUŞUYOR"

"Tek bir liste olur mu? soruları akıllara gelmişti. DEVA, kendi adını logosunu kullanacağını duyurdu. Bu ittifakla ilgili bir sıkıntıya işaret etmiyor. İttifak partileri ittifak içinde kendi logolarıyla yer alıyor. Şu ana kadar Millet İttifakı 4 partiden oluşuyor. 6'ya genişleme durumu var. 6'ya genişleyecek olursa da DEVA kendi ismi ve logosuyla katılacağını ifade ediliyor.

DEVA Partisi'nin seçim kararına CHP'den ilk yorum: Belirsizliklerin ortadan kalkması açısından kıymetlidir
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel.

"BELİRSİZLİKLERİN KALKMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir. Seçimlere doğru ilerlerken bazı belirsizliklerin ortadan kalkması açısından kıymetlidir.

"BİR ÜÇLÜ FOTOĞRAF YOK"

Millet İttifakı'nın yol haritası orada. Cumhur İttifakı'nın adayı da daha ilan edilmiş değildir. BBP ile fotoğraf çektirmekten çekinen bir MHP var. Bir üçlü fotoğraf yok. Destici, herkese laf yetiştiriyor ama fotoğrafa giremiyor."

CHP\'den DEVA Partisi\'nin seçim kararına yorum: Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir

Son Dakika Politika CHP'den DEVA Partisi'nin seçim kararına yorum: Kendi pozisyonlarını açıklama doğrultusunda kıymetlidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement