CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan BTP Genel Başkanı Baş'a ziyaret - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan BTP Genel Başkanı Baş'a ziyaret

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan BTP Genel Başkanı Baş'a ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı BTP Genel Merkezinde ziyaret etti.

17.03.2023 17:34  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan BTP Genel Başkanı Baş'a ziyaret

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı BTP Genel Merkezinde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partileri ziyaretine devam ediyor. Bu çerçevede saat 11.00 civarında gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren Milli Yol Partisi ziyaretinin ardından, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ziyaret etti. BTP Genel Merkezinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunana Kılıçdaroğlu, "Devlette; liyakattan ekonomiye, üniversitelerden depremde yaşananlara kadar birçok konu hakkında karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Kendileri güzel bir ev sahipliği yaptılar sayın genel başkanı arkadaşlarına ve partisini gönülden teşekkür ederim" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde kendilerine başarılar diliyorum"

Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Baş ise, "Türkiye'nin birçok meselesini istişare ettiğimiz bir toplantı oldu. Bir masamız vardı bir 'Halil İbrahim Sofrası' olmasa da kendilerine ikramlarada bulunmaya çalıştık. Sağ olsunlar nazik çerçevede çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde de kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu\'ndan BTP Genel Başkanı Baş\'a ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan BTP Genel Başkanı Baş'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement