Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(Mit'in Fetö'nün Balkan Ayağına Yönelik Kosova... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(Mit'in Fetö'nün Balkan Ayağına Yönelik Kosova...

01.04.2018 18:00

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(MİT'in FETÖ'nün Balkan ayağına yönelik Kosova operasyonu) Kosova'daki son operasyon ne ilktir ne de son olacaktır.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(MİT'in FETÖ'nün Balkan ayağına yönelik Kosova operasyonu) Kosova'daki son operasyon ne ilktir ne de son olacaktır. Buradan, Kosova Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Ama Başbakana da 'Yazıklar olsun.' diyorum. Zira FETÖ terör örgütünün bu mensuplarını bize veren istihbaratçıları, İçişleri Bakanını görevden almak tarihi bir hatadır. Zira onlar görevini yaptı."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: '(Mit'in Fetö'nün Balkan Ayağına Yönelik Kosova... - Son Dakika


Advertisement