Dsp, Genç İsimlerle Yola Çıktı - Son Dakika
Politika

Dsp, Genç İsimlerle Yola Çıktı

Dsp, Genç İsimlerle Yola Çıktı

Demokratik Sol Parti 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerine genç kadro ile hazırlanıyor.

09.03.2014 18:41

Demokratik Sol Parti 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerine genç kadro ile hazırlanıyor. DSP Genel Başkanı Masum Türker de Düzce'ye gelerek Düzce Belediye Başkan Adayı ile Belediye Meclisi adaylarını tanıttı. Türker, "30 Mart seçimleri sadece belediye başkanlığının belirleneceği bir seçim değil. Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçim" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Düzce'ye gelerek Düzce Belediye Başkan Adayı ile belediye meclis üyelerini tanıttı. Türker, aday tanıtımı öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Türker, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Kamuoyunda aranan şeyin dürüstlük, güven ve doğruluk olduğunu belirten Türker şunları kaydetti: "Çıkan ses kayıtlarından anlıyoruz ki yolsuzluk had safhadadır. Yolsuzluğun olduğu her yerde de yoksulluk kaçınılmazdır. Türkiye bir değişim arzuluyor, bu değişimi karşılayacak yeni bir seçenek istiyor. Parlamentodaki iktidar ve muhalefet partileri bu ihtiyaca cevap vermediği için biz DSP olarak dürüstlüğün egemen olduğu bir yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Hükümet yönetemediği bu yapıda aslında istifa etmek değil, derhal erken seçime gitmesi gerekir. Önemli olan şu anda hükümetin değişmesi değil, iktidarı ve muhalefetiyle parlamentonun değişmesidir."

DSP'den Düzce Belediye Başkanlığı için Hicran Tohumcu yarışacak. Tohumcu'nun Belediye meclis listesi ise şu isimlerden oluşuyor: "Cem Kılıçoğlu, Nil Özkurt, Alican Yavuz, Tolga Akın, Meriç Doğusoy, Edip Bayraktar, Mustafa Kılıç, Melike Yılmaz, Utku Sezgin, Canan Balkıs, Murat Yıldız, Hanife Şimşek, Ayhan Çetin, Nurcan Köroğlu ve Özgür Yalçın". - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dsp, Genç İsimlerle Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement