Karabük Belediye Başkanı Vergili'ye Ziyaret - Son Dakika
Politika

Karabük Belediye Başkanı Vergili'ye Ziyaret

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, beraberinde, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

01.11.2018 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, beraberinde, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Vergili, yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İki dönem başkanlık yaptığını ifade eden Vergili, şöyle konuştu:

"Ben dava adamıyım, davamız neredeyse ben oradayım. Davadan hiçbir beklentim olmadı ama davaya maddi manevi ne verebiliyorsam elimden geldiği kadar vermeye çalıştım. Tabi burada net bir cevap vermem söz konusu değil. Benim en büyük arzum ve temennim bizden sonraki kuşakların da MHP'yi Karabük'te iktidar yapması. Uzun yıllar bu bayrağı taşıyabilecek arkadaşa bu bayrağı devretmenin zamanı geldi diye düşünüyorum ama bunu tekrardan teşkilatlarımız ile değerlendiririz."

"Hangi adayla çıkılırsa çıkılsın MHP Karabük'te seçimi alacaktır" diyen Vergili, "MHP'nin kesinlikle seçim korkusu olmaz. Diğer ilçelerde de ne kadar etkin olduğumuzu herkes biliyor. Size kesinlikle şu sözü veririm. Ben aday olmasam dahi adaymışım gibi, hangi arkadaşımın etrafında toplanıyorsak, bütün il ve ilçelerde sonuna kadar çalışma sözünü veriyorum." diye konuştu.

Kar da Vergili'ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kar, Vergili'nin hizmetleriyle, gönüllerde açtığı yerle teşkilatlara verdiği büyük desteklerle ve partiye kazandırdığı büyük başarılarla her türlü övgü, şükran ve teşekkürü hak ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Karabük Belediye Başkanı Vergili'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement