HDP'li Kürkçü: HDP'nin Bayrağını Heryerde Dalgalandıracağız - Son Dakika
Politika

HDP'li Kürkçü: HDP'nin Bayrağını Heryerde Dalgalandıracağız

HDP\'li Kürkçü: HDP\'nin Bayrağını Heryerde Dalgalandıracağız

HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, partilerinin bayrağını Türkiye'nin bütün kentlerinde dalgalandıracaklarını söyledi.

06.03.2014 19:08  Güncelleme: 19:22

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, partilerinin bayrağını Türkiye'nin bütün kentlerinde dalgalandıracaklarını söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen programda partilerle bir araya geldi. Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, Sosyalist Yeniden Kurtuluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Tuncay Yılmaz katıldığı programda polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Programda konuşan HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, HDP'nin Laz'ın, Kürt'ün, Türk'ün, Arap'ın ve Ermeni'nin de partisi olduğunu belirterek, "Bizim partimiz Alevi'nin de, Sünni'nin de, Hristiyan'nın da, dini olmayanın da, hiç bir dine inanmayanın da partisidir. Bizim partimiz kadının da, erkeğin de partisidir. O nedenle Türkiye biziz, Türkiye HDP'dir, HDP Türkiye'dir. HDP'nin bayrağını Türkiye'nin bütün kentlerinde dalgalandıracağız" dedi.

Konuşmasının ardından Kürkçü, Atakum seçim bürosuna giderek partililerle bir araya geldi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika HDP'li Kürkçü: HDP'nin Bayrağını Heryerde Dalgalandıracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement