Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

30.09.2023 10:20

Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ terör örgütüne yönelik faaliyet gösteren 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 1'i ise serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi.

Mersin'de DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama

MERSİN - Mersin'de silahlı terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda örgüt içerisinde faaliyet göstererek örgüte eleman temin eden 3 şüpheli tespit edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen terör örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda materyale ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 2'si tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Mersin'de DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement