Mersin'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama - Son Dakika
Politika

Mersin'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama

Mersin'de gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 3 kişi tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

21.09.2023 10:10

Mersin'de göçmen kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı ve istihbarat birimleri ile yapılan koordineli çalışmalar neticesinde, göçmen kaçakçılığı yapmak, bir yabancıyı ülkeye sokmak ve ülkede kalmasına imkan sağlama, Türk vatandaşı veya yabancının yurt dışına kaçak yollarla çıkmasını sağlama suçlarını işlediği tespit edilen 7 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Özel Harekat ve dron desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - MERSİN

Mersin\'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mersin'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement