MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Terörist Salih Müslim'in Gece Yarısı Tutuklanması, Bugün de Mahkemeye... - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Terörist Salih Müslim'in Gece Yarısı Tutuklanması, Bugün de Mahkemeye...

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Terörist Salih Müslim'in gece yarısı tutuklanması, bugün de mahkemeye çıkarılacak olması umut verici ve hayırlı bir gelişmedir.

27.02.2018 11:16

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Terörist Salih Müslim'in gece yarısı tutuklanması, bugün de mahkemeye çıkarılacak olması umut verici ve hayırlı bir gelişmedir. Bu terörist cinayetlerinin ve ihanetinin bedelini muhakkak suretle ödemelidir. Kandil elebaşları teker teker tutuklanıp yaka paça mahkemeye çıkarılmalıdır. Dahası, FETÖ'nün Pensilvanya'daki başının da sınır dışı edilmesi sağlanarak döktüğü kanların damla damla diyeti ödettirilmelidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Terörist Salih Müslim'in Gece Yarısı Tutuklanması, Bugün de Mahkemeye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement