Muş'ta Mahalli İdareler Genel Seçimi için Okullarda Son Hazırlıklar Tamamlandı - Son Dakika
Politika

Muş'ta Mahalli İdareler Genel Seçimi için Okullarda Son Hazırlıklar Tamamlandı

Muş\'ta Mahalli İdareler Genel Seçimi için Okullarda Son Hazırlıklar Tamamlandı

Muş'ta, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullanılacak okullarda son hazırlıklar tamamlandı. Seçimler için il genelinde titizlikle çalışmalar yürütüldü. Okullar temizlendi ve düzenlendi, gerekli önlemler alındı. Muş'ta 981 sandık kuruldu ve 248 bin 349 kişi oy kullanacak. Vatandaşların rahatlıkla oy kullanabileceği şekilde sınıflar düzenlendi ve hazırlıklar tamamlandı.

30.03.2024 12:56

Muş'ta, Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullanılacak okullarda son hazırlıklar tamamlandı. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için il genelinde çalışmalar titizlikle yürütüldü.

Muş'un farklı bölgelerinde bulunan okullar, seçim için hazır hale getirilmek için titizlikle temizlendi ve düzenlendi. Seçmenlerin rahat ve güvenli bir ortamda oy kullanmalarını sağlamak için gerekli önlemler alındı. Görevliler tarafından, okul koridoruna ve kapılara sandık numaraları asıldı. 248 bin 349 kişinin oy kullanacağı Muş'ta 981 sandık kuruldu.

Vatandaşların rahatlıkla oy kullanabileceği şekilde sınıfı düzenleyen sandık başkanı Türkçe öğretmeni Engin Türk, oy kullanılacak okullarda hazırlıklar tamamlandığını ifade ederek, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yerel seçime hazırız. Hiçbir problemimiz yok" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muş'ta Mahalli İdareler Genel Seçimi için Okullarda Son Hazırlıklar Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement