AK Parti Eyüp Adayı Aydın, Vatandaşlarla Tanıştı - Son Dakika
Politika

AK Parti Eyüp Adayı Aydın, Vatandaşlarla Tanıştı

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı, düzenlediği toplantıyla Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ı vatandaşlarla tanıştırdı.

31.01.2014 14:49  Güncelleme: 14:59

AK Parti’nin 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından tanıtım toplantıları hız kazandı. Parti teşkilatlarının düzenlediği programların biri de Eyüp Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti. 2014 yerel seçimlerinde aday gösterilen Remzi Aydın’ın tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı. Toplantının yapıldığı salona gelen başkan adayı Remzi Aydın coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Salonda partililere seslenen Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın doğup büyüdüğü ilçede belediye başkanlığına aday olmanın heyecan verici olduğunu söyledi. Aydın, “İslam aleminin maneviyatı büyük Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra en mukaddes yerlerinden birinde başkanlığına aday olmak herkese nasip olmaz” dedi.

Belediye başkanlığı görevinin büyüklüğü ve ağırlığının farkında olduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu: “Yüreğim çok rahat çünkü sizler gibi yıllarını bu vatana bu millete hizmet için adamış, gönlü bol yüreği tüm insanlığa yetecek kadar geniş, çalışkan, disiplinli, sevgi yüklü ve dürüst yol arkadaşlarım var. Sizlerin desteği ve duası ile hep birlikte her işin üstesinden geliriz, inşallah geleceğiz.”

Siyasette izlediği yol haritasını daha lise yıllarında çizdiğini ifade eden Remzi Aydın, AK Parti teşkilatında birçok birimde görev aldığını söyledi. Bugüne kadar Eyüp’te yapılan çalışmaların AK Partili bir belediye tarafından gerçekleştiğini söyleyen Aydın, 30 Mart seçimlerinden sonra devraldıkları hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından plaket takdimleri yapıldı. Parti teşkilatı yoğun ilgi gösterdiği başkan adayı Remzi Aydın’la fotoğraf çektirme yarışına girdi.

AK Parti Eyüp Adayı Aydın, Vatandaşlarla Tanıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Eyüp Adayı Aydın, Vatandaşlarla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement