TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM, İYİ ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM, İYİ ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM, İYİ ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek
01.05.2024 13:39

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları kapsamında DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek. Kurtulmuş, dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüşmüş ve Mecliste grubu bulunan diğer siyasi partilere de ziyaretlerini sürdürecektir.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yarın DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek.

Yeni anayasa çalışmaları kapsamında ilk görüşmeyi dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yapan Kurtulmuş, Mecliste grubu bulunan siyasi partilere ziyaretlerini sürdürüyor.

Kurtulmuş, yarın ilk olarak DEM Parti TBMM Grubu'nu ziyaret edecek, ardından Saadet Partisi ve İYİ Parti Grubu yöneticileriyle bir araya gelerek yeni anayasa konusundaki görüşlerini dinleyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM, İYİ ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement