Mustafa Şentop: Bosna Hersek'in Unutulmaz Lideri Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle ve Saygıyla Anıyorum - Son Dakika
Politika

Mustafa Şentop: Bosna Hersek'in Unutulmaz Lideri Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle ve Saygıyla Anıyorum

Mustafa Şentop: Bosna Hersek\'in Unutulmaz Lideri Aliya İzzetbegoviç\'i Rahmetle ve Saygıyla Anıyorum

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Ortak medeniyetimizin mührünü bastığı kardeş Bosna Hersek’in unutulmaz lideri Aliya İzzetbegoviç’i, vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bilge Kral’ın bağımsızlık yolundaki kutlu ve onurlu yürüyüşü asla unutulmayacaktır” dedi.

19.10.2022 11:13  Güncelleme: 11:48

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Ortak medeniyetimizin mührünü bastığı kardeş Bosna Hersek'in unutulmaz lideri Aliya İzzetbegoviç'i, vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bilge Kral'ın bağımsızlık yolundaki kutlu ve onurlu yürüyüşü asla unutulmayacaktır" dedi.

Mustafa Şentop, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in ölüm yıldönümü dolayısıyla bugün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Şentop'un mesajı şöyle:

"Ortak medeniyetimizin mührünü bastığı kardeş Bosna Hersek'in unutulmaz lideri Aliya İzzetbegoviç'i, vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bilge Kral'ın bağımsızlık yolundaki kutlu ve onurlu yürüyüşü asla unutulmayacaktır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Mustafa Şentop: Bosna Hersek'in Unutulmaz Lideri Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle ve Saygıyla Anıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement