Apimix, Arılardan Gelen Sağlığı Evlere Taşıyor - Son Dakika
Sağlık

Apimix, Arılardan Gelen Sağlığı Evlere Taşıyor

Apimix, Arılardan Gelen Sağlığı Evlere Taşıyor

Balparmak Apitera serisinden Apimix arı sütü-bal-polen-propolis karışımından gelen zengin antioksidan içeriği sayesinde, her yaştan insanın bağışıklık sistemine destek olarak, doğal bir sağlıklı yaşam desteği sunuyor.

15.11.2013 10:49

Tüm aile için geliştirilen Balparmak Apitera serisinden Apimix arı sütü-bal-polen-propolis karışımından gelen zengin antioksidan içeriği sayesinde, her yaştan insanın bağışıklık sistemine destek olarak, doğal bir sağlıklı yaşam desteği sunuyor.

Tüketicilerine sağlıklı, doğal, katkısız ürünler sunan Türkiye bal pazarının lider markası Balparmak; arı ürünleri karışımlarından oluşan yeni serisi Apitera ile arıların mucizelerini evlere taşıyor. Bal, arı sütü, polen ve propolisin karışımlarından oluşan 4 farklı ürüne sahip Balparmak Apitera serisinden arı sütü-bal-polen-propolis karışımı Apimix, tüm aile üyelerinin bağışıklık sistemini destekleyerek arı ürünlerinin şifasından tüm bireylerin faydalanmasını sağlıyor.

Arı ürünleri ile tedavi anlamına gelen apiterapinin binlerce yıllık geçmişe sahip olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Erdem Yeşilada "Bir insanın sadece arı poleni ile beslenerek yaşayabileceği iddiasının ne derece gerçekçi olduğunu henüz tam olarak bilemiyoruz. Ancak bilimsel bulgular bu konuda önemli kanıtlar ortaya koyuyor. Arı poleninde bifteğin iki misli protein bulunduğu çeşitli araştırmalarla gösteriliyor. İnsan vücudu için önemli sekiz amino asidin hepsi yine arı poleninde mevcut. Arı ürünleri, sadece besin ihtiyacı olarak değil, sağlık sorunlarının tedavisinde destek olarak da önemli katkılar sağlıyor. Örneğin propolis, eski çağlardan beri doğal antibiyotik özelliği ile halk arasında kullanılıyor. Ancak amaçlanan yararın sağlanabilmesi için öncelikle kullanılan ürünlerin ne derecede doğal ve saf olduğunu sorgulamak gerekiyor" diyor.

Balparmak, %100 doğal besin desteği Apitera Serisi ile doğal ve saf arı ürünlerini en uygun şekilde ve koşullarda tüketicilerle buluşturuyor. Seride yer alan ürünler; saf ve doğal arı ürünlerinin farklı yaş ve ihtiyaç grupları için uygun oranlarda karışımlarını içeriyor. Ürünlerin besin değerini koruyabilmek için soğutucu dolaplarda saklanan ve satışa sunulan Balparmak Apitera ürünleri ile tüketiciler arı ürünlerinden, gönül rahatlığıyla faydalanma imkânı buluyor.

Balparmak Apitera Serisi Sadece Eczanelerde!

Altıparmak Gıda'nın uzmanlığı ve güvencesiyle sadece eczanelerde, özel soğutucu dolaplarda satışa sunulan %100 doğal destek niteliğindeki yeni Balparmak Apitera Serisi; Apiage "arı sütü-bal", Apinergy "arı sütü-bal-polen", Apikids "arı sütü-bal-propolis"ve Apimix "arı sütü-bal-polen-propolis" olmak üzere dört ayrı ürünü kapsıyor. Balparmak Apitera Serisi ve satış noktaları hakkında detaylı bilgiye www.balparmakapitera.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Apimix, Arılardan Gelen Sağlığı Evlere Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement