Cizre Devlet Hastanesi'ni birbirine katan üç kişi tutuklandı - Son Dakika
Sağlık

Cizre Devlet Hastanesi'ni birbirine katan üç kişi tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cizre Devlet Hastanesi'nde meydana gelen kasten yaralama ve kamu malına zarar verme olayıyla ilgili üç kişinin tutuklandığını duyurdu.

06.11.2023 00:11  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasındaki kasten yaralama ve kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişinin tutuklandığını bildirdi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından, Cizre Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen şiddet olayına ilişkin paylaşımında bulundu.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

"Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişi tutuklanmıştır." diyen Bakan Koca, "Diğer şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiş olup, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya devam etmektedir. Bir sağlık çalışanını hedef almasa da sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan şüphe duyulmasın." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, akraba iki aile arasında sokakta çıkan kavga hastanede de devam etmişti. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, olayda 3 kişi yaralanmış, 4 şüpheli de gözaltına alınmıştı.

Cizre Devlet Hastanesi\'ni birbirine katan üç kişi tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Cizre Devlet Hastanesi'ni birbirine katan üç kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement