Çakallarla Dans 5 Filmi - Son Dakika
Sinema

Çakallarla Dans 5 Filmi

Çakallarla Dans 5 Filmi

Çakallarla Dans 5 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Çakallarla Dans 5 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

04.10.2018 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır. 2010 yapımı Çakallarla Dans’ın beşinci devam halkası olan in yönetmen koltuğunda bir kez daha Murat Şeker oturuyor.

Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın’ın paylaştığı in oyuncu kadrosunda ayrıca Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Murat Şeker

Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, Didem Balçın, Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez, Naz Çağla Irmak, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Çakallarla Dans 5

Yapımcı Firma: TAFF Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 102 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment

Vizyon Tarihi: 09.11.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Çakallarla Dans 5 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement