The Front Runner Filmi - Son Dakika
Sinema

The Front Runner Filmi

The Front Runner Filmi

The Front Runner filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Front Runner filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

10.09.2018 07:54

“The Front Runner” genç seçmenlerin kalbini kazanan ve 1988 başkanlık seçimlerinde Demokratik Parti’nin bir numaralı adayı olarak görülen Senatör Hart’ın (Hugh Jackman) yükselişinin ve düşüşünün gerçek hikayesini anlatıyor. Gary Hart’ın adaylık kampanyası, Donna Rice (Sara Paxton) ile yaşadığı evlilik dışı ilişki yüzünden durdurulur. Magazin gazeteciliği ve siyasal gazetecilik tarihte ilk kez birleşir ve Senatör Hart yarıştan çekilmek zorunda kalır. Yaşanan tüm bu olaylar, Amerikan siyasetinde ve dünya sahnesinde derin ve kalıcı bir etki bırakır.

Yönetmen: Jason Reitman

Senaryo: Jason Reitman, Matt Bai

Oyuncular: Hugh Jackman, Vera Farmiga, Kaitlyn Dever, Sara Paxton, Molly Ephraim , Courtney Ford, J.K. Simmons, Jennifer Landon, Ari Graynor, Alfred Molina, Bill Burr, Kevin Pollak, Chris Coy , Tommy Dewey, Mike Judge, Toby Huss, Daniel Kang, Josh Brener , Jenna Kanell, Stephanie Allynne, Mark O'Brien, Mamoudou Athie, Spencer Garrett, Oliver Cooper, Jonny Pasvolsky, Evan Castelloe, Sandy Givelber, Joe Chrest, Alex Karpovsky, John Bedford Lloyd

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: The Front Runner

Yapımcı Firma: Bron Studios

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 113 dk.

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 07.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Front Runner Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement