O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı? - Son Dakika
Soğuk Haber

O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı?

Exxen'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Sefo, Hadise, Eypio, Murda ve Mero'nun jüri üyeliği yaptığı yarışmanın kadrosuna dahil oldu. Yayın tarihi henüz açıklanmadı.

01.06.2023 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı? sorusu merak ediliyor. Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sefo, Hadise, Eypio, Murda ve Mero'nun jüri üyeliği yaptığı yarışmanın kadrosuna dahil oldu. Arama motorlarında ise O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye Rap fragmanı izle! O Ses Türkiye Rap fragmanı! araması yapılıyor.

O SES TÜRKİYE RAP FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Daha önce Hadise, Eypio, Murda ve Mero'nun jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye Rap'in yeni kadrosunda Sefo da yer alıyor. Bilmem mi?, Affettim, Veda Saati ve Tutsak gibi şarkılarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Sefo'nun yer aldığı yarışmada birbirinden iyi performanslar izleyici ile buluşacak. O Ses Türkiye Rap'in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı ve haberimizde yer alıyor.

O SES TÜRKİYE RAP NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen yarışmanın jüri üyelerinin yer aldığı fragmanı paylaşılırken yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

O SES TÜRKİYE RAP FRAGMAN İZLE!

O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı?

Son Dakika Soğuk Haber O Ses Türkiye Rap fragmanı yayınlandı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement