Sinan Oğan 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı - Son Dakika
Soğuk Haber

Sinan Oğan 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı

Sinan Oğan, 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Oğan, "Kimseye sır değil, şimdiden ilan ediyorum, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım." ifadelerini kullandı.

07.06.2023 08:34

Sinan Oğan sonraki seçime girecek mi? Sinan Oğan yeniden cumhurbaşkanı adayı olacak mı? gündeme geliyor. Sinan Oğan'dan dikkat çeken cumhurbaşkanlığı açıklaması geldi. Sinan Oğan sonraki seçime girecek mi? Sinan Oğan yeniden cumhurbaşkanı adayı olacak mı? merak ediliyor. Sinan Oğan sonraki seçime girecek mi? Sinan Oğan yeniden cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Detaylar haberimizdedir…

SİNAN OĞAN SONRAKİ SEÇİME GİRECEK Mİ?

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

SİNAN OĞAN YENİDEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Haber Global canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunan Oğan, 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Oğan, "Kimseye sır değil, şimdiden ilan ediyorum, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım." ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan sonraki seçime girecek mi? Sinan Oğan yeniden cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
SİNAN OĞAN

"BEN GELECEK PLANLAMASI YAPIYORUM"

Oğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizi bugün eleştirenler yarın 'haklısın' diyecektir. Ben MHP'den ihraç edildikten sonra hiçbir partiye gitmedim. O zaman AK Parti'den de CHP'den de teklif aldım. Her defasında eleştirildim. O partiye gideyim, bu partiye gideyim tarzında bir siyaset ve yaşam tarzım yok. Şimdi niye o zaman Cumhur İttifakı'nı destekledin diyecekler. Tarafsız kalmak bir seçenek değil. Böyle bir ortamda ben gelecek planlaması yapıyorum, niye tarafsız kalayım ki?"

Sinan Oğan 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı

Son Dakika Soğuk Haber Sinan Oğan 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement