1968 Diyarbakırspor Gençlerinde Durmak Yok - Son Dakika
Spor

1968 Diyarbakırspor Gençlerinde Durmak Yok

1968 Diyarbakırspor Gençlerinde Durmak Yok

Bölgesel amatör ligi kulüplerinden 1968 Diyarbakırspor'un alt yapı takımları Antrenör Adem Yıldız nezaretinde yoğun tempolu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.

03.01.2015 23:16

Yeşil – Kırmızılı takımların alt yapı antrenörü Adem Yıldız nezaretinde haftalık programa göre kondisyon, koşu ve kültür fizik ile taknık taktik çalışmaları yapılıyor. Birde özel maçlar yapılıyor.

Antrenör Adem yıldız yaptığı açıklamada, "Kadromuzda 16, 17,19 gençlerimiz vardır. U – 16, U -17 ve U – 19 gençler liginde kulübümüzü temsil ediyoruz. Kadrolarımızda yetenekli gençler bulunuyor. Onlar her geçen gün kendilerini takım arkadaşlığına uyum sağlayabilmek için büyük gayret gösteriyorlar. Çalışmalarımızın temposundan memnunum. Genç arkadaşlarımıda güveniyorum. 1968 Diyarbakırspor olarak alınan sonuçlarla takımlarımızı mukayesi etmiyoruz. Önemli olan onların yetişmeleri ilerleyen yıllarda kendileri tam anlamıyla ispatlayıp başarılı olabilmeleridir. Yönetimimiz bize gereken kolaylığı sağlıyor. Herhangi bir olumsuzluğumuz yoktur. İdmanlarımızı Beyaz tebeşir tesislerinde yapıyoruz. Programımızıda genç futbolcularımızın okul durumlarına göre ayarlıyoruz. Kapımız Diyarbakır'ın gençlerine sonuna kadar açıktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1968 Diyarbakırspor Gençlerinde Durmak Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement