2018 FIFA Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika
Spor

2018 FIFA Dünya Kupası'na Doğru

Fransa Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.

17.05.2018 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Didier Deschamps, Rusya'nın 14 Haziran- 15 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 21. Dünya Kupası'nda oynayacak 23 kişilik kadrosunu belirledi.

UEFA Avrupa Ligi finalinde sakatlanan Olympique Marsilya'dan Dimitri Payet'in yanı sıra Anthony Martial (Manchester United), Alexandre Lacazette (Arsenal), Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain), Kingsley Coman (Bayern Münih) gibi önemli isimler, kadroya alınmadı.

2018 Dünya Kupası'nda Avustralya, Peru ve Danimarka'nın bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek Fransa'nın kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Savunma: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marsilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona).

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2018 FIFA Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi
    12:24 Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi

    Türk karatesinin efsane ismi Turgay Yeşilyurt, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate takımlarına özel bir 'Kata' semineri verdi. Seminerde Türkiye Karate Federasyonu Genel Koordinatörü Erkan Taşbaşı ve Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Kıroğlu da yer aldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.


Advertisement