3. Lig'e Rekor Transfer - Son Dakika
Spor

3. Lig'e Rekor Transfer

3. Lig\'e Rekor Transfer

3. Lig 3. grupta mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan Kastamonuspor 1966, Tuzlaspor'un yetenekli stoperi Yusuf Orhan'ı 250 bin TL bonservis ödeyerek transfer etti.

14.01.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3. Lig 3. grupta mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan Kastamonuspor 1966, Tuzlaspor'un yetenekli stoperi Yusuf Orhan'ı 250 bin TL bonservis ödeyerek transfer etti. Tuzlaspor 24 yaşındaki oyuncunun bir sonraki transferinden ise yüzde 30 pay alacak.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak 3. Lig'e yükselen Kastamonuspor 1966 iddialı bir kadroyla lige başlamışlardı. 3. Lig 3. grupta ilk yarıyı lider tamamladılar.

Kastamonu ekibi kadrosunu güçlendirmeye ise devam ediyor. Bu kapsamda kesenin ağzını açtılar ve Tuzlasporlu Yusuf Orhan'ı 250 bin TL ödeyerek kadrosuna kattılar.

Futbola Yeniköy'de başlayan Yusuf Orhan sırasıyla Sandıklı, Sancaktepe Belediye, Hatayspor ve Tuzlaspor formaları giymişti. Yusuf sezon başında PTT 1. Lig ekibi Boluspor'a transfer olmuş ancak maddi sıkıntılar nedeniyle eski kulübü Tuzlaspor'a geri dönmüştü.

Tuzlaspor'un yükselişinde büyük katkı sağlayan Yusuf Orhan, son 1,5 sezonda 55 maça çıkıp 2 de gol kaydetmişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor 3. Lig'e Rekor Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement