Adanaspor, Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

12.02.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu beyazlı ekip, hafta sonu sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Öğleden sonra tek antrenman yapan takım, ısınma hareketleriyle başladığı idmanı, kenardan yapılan ortalarla gol çalışması yaparak sürdürdü.

Teknik direktör Levent Eriş, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken, olumlu her hareket sonrası alkışladığı turuncu beyazlı futbolcuların  motivesini artırdı. Sakatlığı süren Cem Özdemir dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı.

Devre arasında Çaykur Rizespor'dan sezon sonuna kadar kiralanan Uche Kalu da başarılı hareketleri ve sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

Uche Kalu, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında gol atarak takımın ligde kalmasına katkı koymak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Maç performansını yakalamak çok önemli. Çaykur Rizespor'da yabancı sınırlaması nedeniyle birçok müsabakayı tribünden izlemek zorunda kaldım. Cumartesi günü oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını kazanarak Fethiye'ye moralli gitmek istiyoruz. Böylesine önemli bir maçta taraftarlarımızı da her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayacaktır." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor, Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement