Ahmet Gülüm'den "Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü" - Son Dakika
Spor

Ahmet Gülüm'den "Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü"

Ahmet Gülüm\'den "Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü"

Spor odaklı pazarlama iletişimi kavramının yaratıcısı ve 20 yıldır uluslararası düzeyde uygulayıcısı olan Ahmet Gülüm, yeni kitabı "Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü"nde sporun dönüştürücü gücü ve eşsiz evrenini anlattı.

03.11.2021 14:13  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor odaklı pazarlama iletişimi kavramının yaratıcısı ve 20 yıldır uluslararası düzeyde uygulayıcısı olan Ahmet Gülüm, yeni kitabı "Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü"nde sporun dönüştürücü gücü ve eşsiz evrenini anlattı.

Sportsnet'in gelişim sürecinde son 20 yılda spor basınına yansımayan perde arkasındaki olaylar ve idealist bir sporcunun Türkiye'ye kazandırdıkları, "Spor Odaklı Pazarlama İletişimi" adlı kitapta buluştu.

Sporun Tu¨rkiye'de neden c¸o¨zu¨mu¨ hep o¨telenmis¸ bir sorunlar yumagˆı olduğundan hareketle yaptığı analizleri aktaran Ahmet Gülüm bu kitabında, spor ve iletis¸im gibi du¨nyadaki etkinligˆini giderek artıran iki kavram üzerine inşa ettiği felsefesini ku¨resel verilerle destekliyor.

Ahmet Gülüm, kimi toplumların sadece sporda geri kalmadıgˆını, birtakım zincirleme etkilerle kars¸ı kars¸ıya kaldıgˆı da gösteriyor ve en ko¨klu¨ kulu¨plerde bile ancak uluslararası o¨rgu¨tlerin baskısıyla olumlu adımlar atılabildiğini vurguluyor. UEFA S¸ampiyonlar Ligi'nden Filenin Sultanları'na, FIFA Dünya Kupası'ndan Türkiye'nin Olimpiyat adaylığına kadar sayısız örnek vakayla iç içe anlatımı, spor dünyasının gizli kalan perde arkasını sayfalara taşıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ahmet Gülüm'den 'Sporun Dünyayı Değiştiren İletişim Gücü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement