Akdeniz Oyunları'na Doğru - Son Dakika
Spor

Akdeniz Oyunları'na Doğru

Akdeniz Oyunları\'na Doğru

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu."Akdeniz Oyunları'na hazırız ".

11.06.2013 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu:

"Akdeniz Oyunları'na hazırız "

Müftüoğlu, AA muhabirine 20-30 Haziran tarihlerinde Mersin'de yapılacak 17. Akdeniz Oyunları hazırlıklarını değerlendirdi.

Oyunlarda mücadele edecek sporcuların uzun süredir yurt içi ve dışı kamp çalışmaları yaptığını kaydeden Müftüoğlu,  "Oyunlarda zamana karşı yol yarışı disiplininde 10 sporcu ile mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Türk bisikletinde son yıllarda hızlı bir ilerleme olduğunun açıkça görüldüğünü vurgulayan Müftüoğlu, şunları söyledi:

"Özellikle son 5 yılda sporcularımız önemli aşama kaydetti. Avrupa birinciliği, dünya dördüncülüğü gibi dereceler aldık. Sporcularımız oyunlarda da ülkemiz adına en iyisi yapacaklar, bundan hiç kuşkum yok."

Türkiye Bisiklet Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Suat Torgay ise milli takımın başına Sloven antrenör Lukazele'yi getirdiklerini ve çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.

Hazırlıkları çerçevesinde yurt dışında bazı uluslararası organizasyonlara da katıldıklarının altını çizen Torgay, "Sporcularımızın kendi kulüpleriyle de faaliyetlere katılmalarına izin veriyoruz. Bu faaliyetler de bir bakıma hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Yarışlar koşulduktan sonra tekrar milli takım kampına katılıyorlar. 11 Haziran'da Uluslararası Sırbistan  Turu'na katılacağız. Döndükten sonra da kampa devam ederek Akdeniz Oyunları hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

-Milli takım kadrosu-

Akdeniz Oyunları'nda Luka Zele yönetiminde mücadele edecek Bisiklet Milli Takımı'nda şu sporcular yer alıyor:

Nazım Bakırcı, Mustafa Sayar, Rasim Reis, Ahmet Akdilek,  Miraç Kal,  Ahmet Örken,  Recep Ünalan, Muhammet Atalay, Ali Rıza Tanrıverdi, Ferit Can Şamlı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akdeniz Oyunları'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement