Akhisarspor, A2 Takımını 8-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Akhisarspor, A2 Takımını 8-0 Yendi

Akhisarspor, A2 Takımını 8-0 Yendi

Süper Toto Süper Lig'in Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Cuma akşamı saat 21.00'de deplasmanda Eskişehirspor maçının provasını A2 takımıyla yaptı.

15.08.2012 04:40

Süper Toto Süper Lig'in Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Cuma akşamı saat 21.00'de deplasmanda Eskişehirspor maçının provasını A2 takımıyla yaptı.

Yeşil Siyahlı ekibin kondisyoneri Serkan Salman'ın yönettiği antrenman maçında Akhisar Belediyespor ilk yarıda 2, ikinci yarıda 6 toplam 8 gol attı. İlk yarıda kalede Emrah, geri dörtlüde Hakan, Uğur, Serkan Yalçın, Gökhan, orta sahada Sani, Mustafa Aşan, Güray, Lima, Anıl Mert on biri ile mücadele ederken 22. dakikada Gökhan, 39. dakikada Lima'nın golleriyle ilk yarı 2-0 önde geçti. İkinci yarıya tamamen kadro değişti. Oğuz, Ahmet Cebe, Kürşat, Çağdaş, Ahmet, Bikoko, Buruno, Güray, Merter, Emin, Emrah Eren ve Sertan on biriyle sahada mücadele ederken Sertan, Bikoko (3), Emrah Eren ve Buruno'nun golleriyle durum 8-0 oldu.

İlk maça iyi bir skor almak için çıkacaklarını söyleyen Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Cuma günü Eskişehir ile deplasmanda karşılaşacağız. İlk maçımızda iyi bir skorla Akhisar'a dönmek istiyoruz. Bu önemli deplasman maçından da puan veya puanlarda döneceğimize inanıyorum" dedi.

Taraftarlar derneği antrenmanı ziyaret ederek Hamzaoğlu ve kaptan Emrah'a çiçek verdiler.

Akhisarspor taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz, yönetim kurulu üyeleri ve eşlerleriyle yeşil Siyahlı ekibin, A2 ile yaptığı antrenman maçını izlediler. Devre arasında Başkan Nihat Uz, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Emrah Eren'e çiçek verdi. Futbolculara Kadir gecesi münasebetiyle futbolculara çifte kavrulmuş meşhur Afyon Lokumu dağıttılar.

Akhisarspor taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz "sezona Eskişehir deplasman maçıyla başlıyoruz. İnşallah Eskişehirspor maçında iyi mücadele ederek puan veya puanlarda gelirsiniz sizlere başarılar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisarspor, A2 Takımını 8-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement