Alacatlı: "Yalova'nın Spordaki Başarı Çıtasını Yükselteceğiz" - Son Dakika
Spor

Alacatlı: "Yalova'nın Spordaki Başarı Çıtasını Yükselteceğiz"

Alacatlı: "Yalova\'nın Spordaki Başarı Çıtasını Yükselteceğiz"

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı, Yalova Ticaret Meslek Lisesi ile Zübeyde Hanım Ortaokulu’nu ziyaret etti.

28.05.2014 16:54

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı, Yalova Ticaret Meslek Lisesi ile Zübeyde Hanım Ortaokulu'nu ziyaret etti. Yalova'nın spordaki başarısını yükseltmek istediklerini belirten Alacatlı, voleybol, atletizm, futbol ve diğer branşlarda başarı çıtasının yükselmesi için güç birliği yapacaklarını dile getirdi.

Alacatlı, ilk ziyaretini Yalova Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Ali Osman Şentürk'e yaparken, pilot okul ve ücretsiz il spor merkezleri kursları hakkında görüşmede bulundu. Spor Şube Müdürü Alacatlı, "Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ali Osman Şentürk, Müdür Yardımcısı Mehmet Aydın ile beden eğitimi öğretmenleri Yasemin Söyler, Yüksel Yalçın'a gençlik ve spor çalışmalarına verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. El birliğiyle Yalova'ya sportif anlamda büyük başarılar kazandıracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yalova Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı'nın ikinci durağı ise Zübeyde Hanım Ortaokulu oldu. İl spor merkezleri ve yıl boyu sportif faaliyetlerde Zübeyde Hanım Orta Okulu'ndan tam destek sözü aldıklarını ifade eden Alacatlı, destek veren okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alacatlı: 'Yalova'nın Spordaki Başarı Çıtasını Yükselteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement