Alanya Sahilleri Motokros Parkuruna Döndü - Son Dakika
Spor

Alanya Sahilleri Motokros Parkuruna Döndü

Alanya Sahilleri Motokros Parkuruna Döndü

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Extreme Sıralama Yarışı, Galip Dere Plajı’nda tamamlandı.

21.11.2015 17:19

Alanya Belediyesi'nin ev sahipliği ile düzenlenen Extreme Sıralama Yarışı, Galip Dere Plajı'nda tamamlandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yüce'in startını verdiği Extreme Sıralama Yarışı'nda İslam Yıldız birinci, Bulgar sporcu Teodor Kabakchiev ikinci, Alman sporcu Rene Dietrich de üçüncülüğü kazandı.

Sıralama turlarında derece alanların ilk sıralarda yarışacağı Red Arena 2015 Enduro Yarışı'nın startı yarın Hıdrellez Kilisesi'de verilecek. Yarışma organizatörü Levent Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 60 sporcunun katıldığı endura yarışının startını verdiklerini söyledi. Toplamda 150 yarışmacının yarışta yer alacağını söyleyen Yılmaz, "Geriye kalan yarışmacılar dağ yarışında start alacaklar. Yarışların ilk günü kazasız belasız geçti. Bütün yarışçılar finiş gördü. Alanya'nın tanıtımı için Türkiye'nin tanıtımı için ne gerekiyorsa her şey oldu" dedi.

Yarın gerçekleşecek yarışın startının sabah 09.00'da olacağını kaydeden Yılmaz, "Bütün yarışmacılar heyecanlı, atmosfer çok iyi, çok kalabalık bir ortam var beklediğimizi bulduk" şeklinde konuştu.

Alanya'da motokros yarışlarının festival havasında geçtiğini söyleyen Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ise, "Yarışlar kazasız belasız tamamladı. Yarın Kızılalan Hard Endro Yarışları startı saat 09.00 da Hıdrellez Kilisesi' de verilecek. Saat 15.00'da Seyir Terası mevkiindeki 9 adet Türk bayrağının altında yarış son bulacak. Alanya Belediye binası arkasında yarışın ödül töreni yapılacak. Motor festivaline tüm vatandaşlarımızı bekliyorum" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanya Sahilleri Motokros Parkuruna Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement