Altay, Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Altay, Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu

Altay, Kocaelispor\'a 3-2 mağlup oldu

Altay, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon kampında oynadığı hazırlık maçında Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu. İlk yarı 1-1 sona ererken, Altay 50'nci dakikada Özgür'le bir kez daha üstünlük sağladı. Ancak Kocaelispor, 71'inci dakikada skora denge getirdi ve 85'inci dakikada penaltı golüyle galibiyete uzandı. Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, 60'ıncı dakikadan sonra genç oyuncuları sahaya sürdü. Afyon kampı sona eren Altay, bugün İzmir'e dönecek ve 3 günlük iznin ardından ikinci etap kampını yine Afyon'da gerçekleştirecek.

20.07.2023 11:46

ALTAY, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon kampında oynadığı hazırlık maçında Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip sahaya Eren Karataş - Sefa, İbrahim, Salih, Özgür, Ceyhun, Zeki, Eren Erdoğan, Tolga, Deniz ve Murat Uluç ilk 11'i ile çıktı. İzmir temsilcisi 8'inci dakikada Eren Erdoğan'ın golüyle öne geçti. Kocaelispor bu gole 11'inci dakikada Beykan Şimşek'le yanıt verdi. İlk yarı 1-1 sona ererken, Altay 50'nci dakikada Özgür'le bir kez daha üstünlük sağladı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde yeşil-siyahlılar, 71'inci dakikada Yağız Gül ile skora denge getirip, 85'inci dakikada Atabey Çiçek'in penaltı golüyle 3-2'lik galibiyete uzandı. Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, 60'ıncı dakikadan sonra oyuncuların hepsini değiştirerek gençleri sahaya sürdü. Afyon kampı sona eren Altay bugün İzmir'e dönecek. Siyah-beyazlılar, 3 günlük iznin ardından ikinci etap kampını yine Afyon'da gerçekleştirecek.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement