Antalyaspor-Galatasaray / Maç Önü - Son Dakika
Spor

Antalyaspor-Galatasaray / Maç Önü

Antalyaspor-Galatasaray / Maç Önü

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Antalyaspor Galatasaray maçı saat kaçta?

17.02.2014 12:27

Galatasaray Süper Lig'in 21. haftasında MP Antalyaspor'a konuk oluyor. Ligde lider Fenerbahçe ve şampiyonluk adaylarından biri olan Beşiktaş'ın kazanması MP Antalyaspor-Galatasaray maçını daha önemli kılıyor. İki takımda maç amutlak 3 puan parolasıyla çıkmaya hazoırlanıyor.

Ligde 38. Randevu

Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor, bu maçla birlikte lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelecek. Tarafların ligde şimdiye dek yaptığı 37 maçın 23'ünü Galatasaray, 6'sını Antalyaspor kazanırken, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Bu Sezon 4. Kez

Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor bu sezon 4. kez rakip oluyorlar. Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena’da oynanan maç 1-1 sona ermişti. Devre arasında Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı da aynı skorla 1-1 biterken, 12 Şubat Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sona ermişti.

Antalya’da Galatasaray Üstün

Antalya'daki maçlarda Galatasaray 12, ev sahibi ekip 2 kez galip gelirken, 4 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 34 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan maçı Galatasaray 4-0 kazanmıştı.

Son 6 Maçta Kale Gole Kapalı

Galatasaray, oynadığı son altı resmi maçta kalesinde gol görmedi. Sanica Boru Elazığspor ile Türkiye Kupası’nda oynanan maçta rakibine 1-0 mağlup olan Galatasaray, o maçın ardından oynadığı 3 lig ve 3 kupa maçında gol yemedi. Galatasaray bu maçların dördünü kazanırken, ikisinden golsüz eşitlikle ayrıldı.

Ligin En Az Gol Yiyen Takımı Galatasaray

Galatasaray 20. hafta sonunda kalesinde gördüğü 17 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Ligin ikinci yarısında 3 maça çıkan Galatasaray, bu maçlarda 9 gol atarken, kalesinde gol görmedi.

Burak Yılmaz ve Didier Drogba

Galatasaray’ın iki forveti Didier Drogba ve Burak Yılmaz geride kalan 20 haftada 19 maçta forma giyerek, takımda en çok lig maçına çıkan isimler oldular. Burak Yılmaz attığı 11 golle takımın en golcü ismi olurken, 8 gol atan Didier Drogba takımın skor yükünü çeken bir diğer isim.

Medical Park Antalyaspor 3 puan istiyor

Samet Aybaba’nın çalıştırdığı Akdeniz ekibi ligin ilk yarısında 18 puanla 12. sırada yer almıştı. İkinci yarıya Kayseri Erciyes deplasmanında aldığı galibiyet ile başlayan Antalyaspor, 19. haftada Gaziantepspor’a kendi evinde mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta ise Bursaspor deplasmanından 1-1 eşitlikle döndü.

Lamine Diarra 7 gol attı

Antalyaspor’un Senegalli forveti Lamine Diarra ligdeki 20 maçta da süre aldı. Diarra, attığı 7 golle takımın en skorer ismi konumunda. Serkan Balcı ve Tita ise 19 maçta görev alarak en çok forma şansı bulan diğer isimler oldular. Gökçek Vederson ve Emrah Başsan 3’er golle skora katkıda bulunan diğer isimler. Devre arasında transfer edilen Semih Şentürk’ün ise 3 lig maçında 2 golü bulunuyor.

Maçın Hakemi Halis Özkahya

Medical Park Antalyaspor – Galatasaray maçında orta hakem olarak Halis Özkahya görev yapacak. Özkahya yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cem Satman yaparken, maçın dördüncü hakemi Adil Sinem, beşinci hakem Koray Gençerler, altıncı hakem ise Kutluhan Bilgiç olacak. Halis Özkhaya, bu sezon Galatasaray’ın Sivasspor’u Türk Telekom Arena’da 2-1 mağlup ettiği maçta orta hakem olarak görev yapmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

MP ANTALYASPOR

Hakan, Serkan, Giray, Boum, Vederson, Enoh, Insa, Emrah, Murat, Tita, Diarra

GALATASARAY

Muslera, Veysel, Burdisso, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

MP ANTALYASPOR-GALATASARAY

Saat: 20.00

Stat: Akdeniz Üni.

Hakem: Halis Özkahya

Yayın: Lig TV

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Antalyaspor-Galatasaray / Maç Önü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement