Arena'ya Huntelaar Değil Edu Gelebilir! - Son Dakika
Spor

Arena'ya Huntelaar Değil Edu Gelebilir!

Arena\'ya Huntelaar Değil Edu Gelebilir!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Schalke'de yaşanan krizin ardı arkası kesilmiyor.

07.02.2013 12:05  Güncelleme: 12:18

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Schalke'de yaşanan krizin ardı arkası kesilmiyor! Teknik direktör Hubb Stevens'ın görevinden istifa etmesinin ardından bir türlü toparlanamayan Schalke'ye bir darbe de Klas Jun Huntelaar'dan geldi. Hollanda'nın İtalya ile oynadığı hazırlık maçı için aday kadroya davet edilen Huntelaar, sol gözününün arka bölgesinde bulunan damarda yaşadığı kanama nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı. Yaşadığı sağlık sorununun ardından direkt Almanya'ya dönen Huntelaar'ın tedavisine hemen başlandı. Sol göz arka kısmında kanama olan Huntelaar'ın şu anda yüzde 50 oranında görebilme durumu olduğu ifade edildi. Her gün düzenli olarak kontrole gitmesi gereken Hollandalı yıldızın, görme kaybı tehlikesi ile karşı karşıya olduğu ifade edildi.

"İKİ GÜN DE SÜREBİLİR, UZUN DA SÜREBİLİR" Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt, "Böyle bir durumla karşılaşmak bizim için de sürpriz oldu. Huntelaar'ın tedavisi bir süre boyunca devam edecek. Futbolcumuz, iki gün içerisinde de iyileşebilir ama bu tedavi sürecinin daha uzun sürme ihtimali de var. Bunu şu anda bilmiyoruz." dedi. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal ise yaptığı açıklamada, "Huntelaar'ın durumunun çok ciddi olduğunu düşünmüyorum ancak kendisini daha iyi hissetmesi ve gerekli kontrollerini düzenli olarak yaptırması için onu İtalya maçının kadrosundan çıkarttım." ifadelerini kullandı.

SCHALKE'NİN ELİNDE EDU KALDI!  Kara bulutlar üstünde dolaşmaya devam eden Schalke'de haftasonu Bayern ile oynanacak olan maçta Huntelaar'ın kadroda olması beklenmiyor. 42 yaşındaki teknik direktör Jens Keller'in Marica'nın da sakat olmasından dolayı elinde sadece iki santrfor bulunuyor. Huntelaar'ın yokluğunda santrafor bölgesinde 22 yaşındaki Teemu Pukki ve 31 yaşındaki eski Beşiktaşlı Edu'yu elinde bulunduran Keller'in Bayern karşısına Edu ile çıkacağı ifade edildi.

Galatasaray, 20 Şubat'ta Schalke 04'ü Türk Telekom Arena'da konuk edecek. Rövanş maçı ise 12 Mart'ta Almanya'da oynanacak. Schalke Şampiyonlar Ligi öncesi kadrosunu Lyon'dan Michel Bastos'u alarak güçlendirmişti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Arena'ya Huntelaar Değil Edu Gelebilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement