Arsenal - Liverpool: 2-0 - Son Dakika
Spor

Arsenal - Liverpool: 2-0

Arsenal - Liverpool: 2-0

Premier Lig'in 10'uncu haftasında Liverpool'u konuk eden Arsenal, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

02.11.2013 21:29  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'in 10'uncu haftasında Liverpool'u konuk eden Arsenal, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Londra temsilcisine üç puanı getiren golleri Santiago Cazorla ve Aaron Ramsey kaydetti.

Arsenal karşılaşmaya çok daha etkili başladı. Simon Mignolet, Tomas Rosicky'nin altıncı dakikadaki şutunu muhteşem çıkardı. 19'uncu dakikada ise Sagna'nın sağ taraftan yaptığı ortaya Santi Cazorla kafayı vurdu. Cazorla'nın şutu direkten dönse de İspanyol oyuncu pozisyonu tamamladı ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Golün ardından da oyunu Arsenal domine etti ama çok fazla tehlikeli pozisyon yaşanmadı. Cazorla'nun 21'deki şutu dışarı gitti. Aaron Ramsey, 28'de Mignolet'ye takıldı. 31'de ise kaleciyi geçemeyen isim Daniel Sturridge oldu. Cazorla'nın 45'teki şutu da kaleyi bulmayınca Arsenal, bir farkla soyunma odasına önde girdi: 1-0.

İkinci devreye Liverpool etkili başladı ama Liverpool'un bu baskısı çok uzun sürmedi. Suarez'in 49'daki şutu çerçeveyi bulmadı. 50'de ise Henderson'un şutu auta gitti. Bu pozisyonun ardından Arsenal oyunun kontrolünü eline aldı.

Giroud'nun 55'teki şutu kaleyi bulmadı. Giroud, 57'de de şansını denedi ama bu sefer Simon Mignolet'ye takıldı. Fakat beklenen gol 59'da geldi. Mesut'tan topu alan Aaron Ramsey, çok klas bir gol kaydederek takımını rahatlattı: 2-0.

Son bölümde Liverpool bir bölüm yüklendi ama kilidi açamayınca skor değişmedi: 2-0.

Arsenal, bu galibiyetle puanını 25'e çıkardı ve liderliğini korudu. Liverpool ise 20 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal - Liverpool: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement