Balıkesirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından

Balıkesirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 1-0 kazandıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Futbolun bu tür seyirciyle oynanması gerekiyor.

17.02.2014 00:49

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 1-0 kazandıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Futbolun bu tür seyirciyle oynanması gerekiyor. İnşallah bütün maçlarımız böyle olur" dedi.

Ertekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, muhteşem bir seyirciye karşı oynadıklarını ifade etti. Geldiği günden bu yana en iyi seyirci desteğini gördüklerini dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:

"Taraftar, takıma inanılmaz destek verdi, önce onlara teşekkür ederim. Futbolun bu tür seyirciyle oynanması gerekiyor. İnşallah bütün maçlarımız böyle olur. Futbol görsel bir oyun ve seyirci bunun önemli bir parçası. Gerekli desteği vererek takıma büyük katkı sağladılar."

Sahada takım halinde iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Ertekin, "Çok pozisyon üretmedik ama pozisyon da vermedik. İnşallah bundan sonraki maçlarda da kazanmaya devam ederiz. İkinci devrede bütün takımlar bir puan bile önemli olduğu için oynamaktan öte oynatmamayı tercih ediyorlar. Doğal olarak pozisyonlar azalıyor. Makas daralıyor, onun için mücadele gücü ön plana çıkıyor. Biz de daha iyi mücadele edeceğiz" diye konuştu.

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, Balıkesirspor'u oynadığı futbol ve aldığı galibiyetten dolayı kutladı.

Balıkesir Atatürk Stadı'nın çok güzel bir ışıklandırmaya kavuştuğunu dile getiren Özer, diğer statlarda da benzer ışıklandırma olması temennisinde bulundu.

Balıkesirsporlu taraftarların büyük destek verdiği maça kötü başladıklarını ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Top bizde kaldığı sürece iyi olmaya çalıştık. Penaltı olduğuna inanmadığımız bir pozisyonda penaltı çalınarak 1-0 mağlup olduk. Yenilgiyi hak etmediğimizi ve verdiğimiz emeklere yazık olduğunu düşünüyoruz. İnsanlardan, hakemlerden adaletli yönetim istiyoruz. Bağırmadık, çağırmadık ama bakıyoruz ki böyle olmuyor. Bağıranlar, küfür edenler daha çok destek görüyor. Yüreğini ortaya koyan bir takımımız var. Bugün haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balıkesirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement