Başkan Sadri Şener Lılle'yi Gezdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Sadri Şener Lılle'yi Gezdi

Başkan Sadri Şener Lılle\'yi Gezdi
06.12.2011 19:34

– TrabzonSPOR'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam Lille takımıyla oynanacağı maçı izlemek için Fransa'ya gelen Başkan Sadri Şener eşi Yüksel Şener'le şehri gezdi.

– TrabzonSPOR'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam Lille takımıyla oynanacağı maçı izlemek için Fransa'ya gelen Başkan Sadri Şener eşi Yüksel Şener'le şehri gezdi.

Stada gitmeme kararı alan Başkan Şener, Türk futbolunda her gün yeni bir olayın ortaya çıktığını ifade ederek, "Futboldan keyif almak veya keyif vermek için, hakem, futbolcu ve yöneticiler dahil herkesin bu işten zevk alması lazım. Cezaların çok ağır olduğunu söyledim yine söylüyorum. Allah kimseyi hapse düşürmesin. Orada geçecek zaman ne olursa olsun insanda çok önemli şeyleri alıp götürür" diye konuştu.

ŞENER TAKIMIN OTELİNİ ZİYARET ETTİ

Sadri Şener artık bir çok şeyden sıkıldığını ifade ederek, "Hangi spor adamı sıkılmaz ki. Bu yaşa gelmiş birine 'sahaya girme, onu yapma' deniliyor. Futbolcuların antrenmana çıkmasını engellemek ne kadar hukuki. Eğer yasa yeniden Cumhurbaşkanına gönderilecekse tadil edilip gönderilmeli. Bunlar politik bir takım konular ve ben bunlara girmek istemiyorum" dedi.

Bu arada Başkan Sadri Şener, Lille gezisi öncesi futbolcuların kamp yaptığı otele giderek takımla görüştü. Teknik Direktör Şenol Güneş'le de sohbet eden Başkan Şener'in, oyuncularına yarın oynayacakları maç öncesi başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi.

YES (TM) (Fotoğraflı)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Başkan Sadri Şener Lılle'yi Gezdi - Son Dakika


Advertisement