Boluspor Başkanı Haberlerini Yapmadığını İddia Ettiği Gazeteciyi Törenden Kovdu - Son Dakika
Spor

Boluspor Başkanı Haberlerini Yapmadığını İddia Ettiği Gazeteciyi Törenden Kovdu

Boluspor Başkanı Haberlerini Yapmadığını İddia Ettiği Gazeteciyi Törenden Kovdu

Boluspor, Orduspor'dan Abdulkadir Kayalı ile eski futbolcusu Fatih Gül'ü renklerine kattı.

05.09.2013 19:52

Boluspor, Orduspor'dan Abdulkadir Kayalı ile eski futbolcusu Fatih Gül'ü renklerine kattı. İmza töreninde Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan'ın haberlerini yayınlamadığı gerekçesiyle yerel televizyon kanalının kameramanını törenden kovması tepki çekti.

PTT 1'inci Lig takımlarından Boluspor, Orduspor'dan Abdülkadir Kayalı ile eski futbolcusu Fatih Gül'ü renklerine bağladı. Kulüp binasında Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve Boluspor Yönetim Kurulu üyesi Cavit Demir'in katıldığı törende Kayalı ve Gül, kendilerini kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Toplantıya katılan gazetecilere hangi basın kuruluşundan geldiklerini soran Başkan İnceayan, yerel bir televizyon kanalının kameramanına, "Siz neden benim haberlerimi yayınlamıyorsunuz" diye sordu. İnceayan, kameramanın "Bu benim insiyatifimde olan bir durum değil. Konuyu müdürlerime iletebilirsiniz" şeklinde cevabı üzerine "Ben kimseye bir şey iletmem. Sen mikrofonunu topla ve dışarı çık. Bu kulübü ben yönetiyorum ve sizi burada istemiyorum" dedi.

İnceayan'ın sert tavırları sonrasında Yeşiltaş toplantıyı terk ederken bazı basın mensupları da meslektaşlarına destek vererek imza törenini terk etti. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Boluspor Başkanı Haberlerini Yapmadığını İddia Ettiği Gazeteciyi Törenden Kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement